FLESHLIGHT KEINOVAGINAT JA LIUKUVOITEET

Tuotevalikoimastamme löydät laajan valikoiman alan johtavan seksileluvalmistaja Fleshlight:in suosittuja seksileluja ja liukuvoiteita. Fleslight on tullut tunnetuksi taskulampun mallisiin muovikoteloihin pakatuista äärimmäisen laadukkaista keinovaginoista, keinosuista ja keinoanuksista. Tuotemerkin patentoima Real Feel Super Skin materiaali jäljittelee äärimmäisen realistisesti ihmisen ihoa. Brändin suunnittelun lähtökohta onkin aina ollut tuotteiden realistinen tuntuma ja ulkonäkö. Keinovaginoiden realistisuutta lisää Fleshlight Girls tuotesarja jonka tuotteet on valettu aikuisviihdenäyttelijöiden aitojen mittojen mukaan. Tämän lähemmäksi aitoa on keinovaginalla vaikea päästä! Flehslight tekopillut ovat maailman eniten myydyimpiä seksileluja ja ne ovat vallanneet markkinoiden ykköspaikan ansaitusti. Lukemattomissa testeissä voittajaksi kavunneet vaginat ovat yksinkertaisesti maailman parhaita! Tuotesarjan muut tuotteet kuten liukuvoiteet seuraavat laatunsa puolesta keinovaginoiden siivittämää voittokulkua. Ostaessasi Flesun saat aina vastinetta rahoillesi. Keinovaginoiden ympärille on myös luotu hienoja innovaatioita kuten Launchpad joka on kätevä iPad teline johon Fleslight kiinnitetään. Telineellä aikuisviihteen katselu toiminnan aikan helpottuu huomattavasti! Fleslight keinovaginoita on saatavilla useita eri malleja. Originaali Original Vagina pitää edelleen pintansa käyttäjien keskuudessa. Myös laukeamisen ajoituksen ja seksuaalisen keston harjoitteluun tarkoitettu Fleshlight STU (stamina training unit) on erittäin suosittu malli. Voimakkaamilla sisäkuvioinneilla varustettu Vagina Vortex malli sekä läpinäkyvä Ice Vagina Crystal myös jatkavat voittokulkuaan. Varsinaisena kruununjalokivenä mallistossa ovat Fleslight Girls sarjan aitojen mittojen mukaan valetut keinovaginat kuten Tera Patrick Lotus Vagina sekä Asa Akira Forbidden keinoanus. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti juuri sinua miellyttävän mallin! Suosittelemme puhdistamaan seksilelut aina käytön jälkeen seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. Tuotteet pysyvät pidempään uudenveroisena kun hoidat niitä Fleshlight Renewing Powder hoitoaineella. Hyvin hoidettu seksilelu on monivuotinen kumppani!

FLESHLIGHTIN HOITO-OHJE:

  1. Puhdista tuote aina huolellisesti ennen käyttöä
  2. Käytä tuotteen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta. Liukuvoide lisää käytön aikaista nautintoa sekä suojelee tuotteen materiaalia.
  3. Puhdista tuote aina huolellisesti käytön jälkeen. Tuotteen insertti on helppo puhdistaa kun se on irroitettu kotelosta. Suosittelemme puhdistukseen kädenlämpöistä vettä jota voidaan valuttaa insertin läpi. Vedellä huuhtelun jälkeen tuote kannattaa puhdistaa seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella joka poistaa jopa 99,9% bakteereista.
  4. Puhdistuksen jälkeen anna tuotteen kuivua täysin kuivaksi. Suosittelemme lisäämään kuivaan inserttiin tuotteelle tarkoitettua Renewing Powder - puuteria, joka säilyttää materiaalin uuden veroisena säilytyksen ajan.
  5. Säilytä tuotetta kuivassa tilassa ja auringonvalolta suojattuna.
Usein kysytyt kysymykset   Miksi ostaisin juuri Fleshlight keinovaginan?   Fleshlight on maailman myydyin miesten masturbaatioväline. Miljoonat miehet ja pariskunnat ympäri maailman luottavat Fleshlightin laatuun. Patentoitu SuperSkin-materiaali on yksinkertaisesti toimivin materiaali keinovaginalle. SuperSkin-materiaalia et löydä minkään muun seksilelumerkin tuotteista. Fleshlight on toistuvasti valittu eniten oikeaa vaginaa muistuttavaksi masturbaattoriksi. Tuotteen ulkonäkö ja tuntuma ovat niin lähellä aitoa kuin vain voi olla. Stamina Training Unitin (STU) avulla voit harjoitella seksuaalista kestävyyttäsi. Fleshlight STU on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Valitse Fleshlight STU jos haluat parantaa staminaasi ja opetella hallitsemaan tulemistasi. Fleshlight on huippulaadukas tuote, ja oikein hoidettuna se tuottaa nautintoa vuosien ajan.   Onko Fleshlightin materiaali kestävää?   Fleshlightin patentoitu SuperSkin -materiaali on luotu kestämään. Materiaali on suunniteltu alusta asti käytettäväksi Fleshlight vaginoissa, joten sen ominaisuudet on hiottu juurikin tähän tarkoitukseen. Oikein hoidettuna materiaali kestää käytössä vuosia.   Kuinka iso Fleshlight on?   Fleshlightin koko vaihtelee hieman mallista riippuen. Normaalia Fleshlightiä pienempiä ovat Flight ja GO-mallit. Perinteiset Fleshlight vaginat, anukset ja suut on kaikki pakattu samankokoiseen koteloon. Kotelon koko on noin 25cm x 9,5cm ja se muistuttaa taskulamppua.   Onko Fleshlightissä vibraattori?   Perinteisissä Fleshlighteissä ei ole värinämoottoria. Fleshlight Vibro mallissa on niitä muidenkin edestä, nimittäin kokonaista kolme kappaletta.   Voiko Fleshlightin kanssa käyttää kondomia?   Fleshlight on henkilökohtainen masturbointiväline joten sen kanssa ei ole tarvetta käyttää kondomia. Mikäli kuitenkin haluat käyttää tuotteen kanssa kondomia on se täysin mahdollista. Mikään ei estä sinua käyttämästä kondomia Fleshlightin kanssa.   Voiko Fleshlightin kanssa käyttää liukuvoidetta?   Ehdottomasti voi ja suosittelemmekin käyttämään tuotteen kanssa runsaasti liukuvoidetta. Fleshlightin kanssa tulee käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Parhaiten tuotteelle sopii Fleshlight tuotemerkin omat Fleshlube liukuvoiteet.  

ERITYYPPISTEN FLESHLIGHT INSERTTIEN KUVAUKSET

FLESHLIGHT LOTUS

Kaikista Fleshlight Girls vaginoista löytyy suosittu Fleshlight lotus -insertti. Lootuksenkukan verhiötä mukaileva insertti on valmistettu aitoa ihoa jäljittelevästä – ja siten myös lämpöä varastoivasta – Real Feel Super Skin -materiaalista. Insertti on jaettu erikokoisiin kammioihin, jotka hierovat herkkiä kohtiasi kohti nautinnon korkeinta huippua. Lisäksi koteloon muodostuva alipaine imee penistäsi sisäänsä sellaisella voimalla, että saatat luulla tunnetun pornotähden olevan todella seurassasi. Suosittu lotus insertti on saavuttanut käyttäjien vankkumattoman suosion. Ei siis ihme että Fleshlight on maailman suosituin tekopillu.  

FLESHLIGHT SWALLOW

Fleshlight Girls sarjan suuseksiä jäljittelevien keinosuiden aidoilta tuntuvien huulien takana on Swallow insertti, joka jäljittelee suuseksiä juurin niin aidosti kuin mahdollista. Insertin alkupäässä on kiihottavia nystyröitä, jotka hierovat penistä eri puolilta. Nystyröiden jälkeen isertissä tulee vastaan rengasmainen rakenne, joka antaa tasaisen, mutta sitäkin yltäkylläisemmän nautinnon tunteen joka saa koko kropan väreilemään. Insertti on valmistettu lämpöä ihmisihon tavoin varastoivasta Real Feel Super Skin materiaalista. Koteloon muodostuva alipaine pitää peniksen syvällä kurkussa, eikä kenenkään tarvitse kakoa - paitsi ehkä sinun - nautinnosta nimittäin!  

FLESHLIGHT FORBIDDEN

Fleshlight Girls sarjan keinoanusten ilmiömäisen aidontuntuisuuden taustalla on normaalia Fleshlight -inserttiä tiukempi Forbidden -insertti. Sen mutkitteleva ja aaltomainen käytävä hieroo ja stimuloi penistä oikeista kohdista ja takaa siten todella realistisen anaaliseksikokemuksen. Nautintoa ja todentuntuisuutta lisäämään tuote on lisäksi valmistettu aitoa ihmisihoa jäljittelevästä ja lämpöä ihon lailla varastoivasta Real Feel Super Skin -materiaalista. Tuotteen ominaisuudet yhdessä koteloon muodostuvan alipaineen kanssa suorastaan pakottavat sinut ramppaamaan takaovesta sisään niin, että saranat kuluvat puhki. Peniksesi viihtyy insertin sisällä orgasmin partaalle vievän imun ansiosta.